Hundpsykolog

Hundpsykolog  

Jag är utbildad till
Hundpsykolog/BeteendeCoach hos Svenska Pedagoghundinstitutet och jag har en stor passion för hundar och för att hjälpa hundekipage.

Jag arbetar främst med positiva metoder och lägger mycket fokus på vår och hundens energi. Ett bra och tydligt ledarskap är viktigt för en god relation och harmonisk folkdynamik. 


Förutom enskild träning erbjuder jag ibland andra kurser så som exempelvis valpkurs, unghundskurs och spårkurs. Jag arbetar mycket efter kunders efterfrågan och skräddarsyr oftast kurser därefter.

Hör gärna av dig om du har en önskan om att gå en kurs!

Privatträning

Hos mig kan jag erbjuda dig
individanpassad träning utifrån det som du som hundägare känner att du vill ha hjälp med. Det kan vara nästan vad som helst. Exempelvis, koppeldragande, bristande inkallning, dålig kontakt, aggressivitet, omvårdnadsproblem, mental aktivering, problem med flockdynamik, spårträning eller stresshantering.

Tveka inte att kontakta mig om du har en förfrågan! 
Kostnad för en privatträning är 750:-/timme. 


Upplägg och Kostnad för de olika träningspaketen

 
Hur går det till?

Vi träffas på ett första kartläggningssamtal där vi går igenom er specifika problematik,
och där jag ställer en del
undersökande frågor. Efter vår första träff gör jag en individanpassad träningsplan som vi sedan går igenom och tränar efter.

Träningen kan förläggas till olika miljöer beroende på vilken problematik som finns. Vi träffas ungefär en gång i veckan för att se hur er träning har gått. Då kan man behöva ändra eller vidareutveckla träningen. Mellan våra träffar är det upp till er att träna ordentligt på hemmaplan.  

Lilla paketet: 
1 kartläggningssamtal och 1 privatträning 1500:- 

Stora paketet: 
1 kartläggningssamtal och 3 privatträningar 3000:- 


Priserna är inklusive moms.