Inför vistelsen 

När er hund kommer ska den ha med sig mat som räcker under hela vistelsen samt lite godis och ben (om den brukar få det). Koppel eller sele som hunden är bekväm med. Gärna en hundbädd, filt eller bur som luktar lite hemma brukar vara tacksamt för hunden att ha. 


Hunden ska vara vaccinerad mot parvovirus, valpsjuka, HCC och kennelhosta. Vid ankomst ska vaccinationsintyget visas upp. Hunden ska också ha en giltig försäkring. 


Jag har ett informationsblad för hunden och med kontaktuppgifter som jag gärna ser att ni fyller i. 
Är det något särskilt som jag behöver ta hänsyn till gällande hunden är det bra med en gedigen genomgång kring det. Exempelvis om hunden äter medicin eller har någon sjukdom. Äter hunden medicin ska det finnas tillräckligt för hela vistelsen. 


Har hunden aldrig varit på pensionat tidigare rekommenderas antingen att hunden spenderar en inskolningsdag här eller att ni kommer och besöker oss. 


Jag försöker alltid att ta hand om våra pensionatshundar så som jag vill att våra egna ska bli behandlade. 


Med mycket omtanke och kärlek!

vistelsen 

aktiviteter 

Här försöker jag se till så att din bästa vän får ta del av riktigt härliga aktiviteter. Det finns möjlighet att bada i härliga Suseån, gå långa promenader i skog och på öppna fält flera gånger om dagen. Det finns möjlighet att busa med andra kompisar i stora fina rasthagar och vara ute hela dagarna och njuta av frisk luft. Jag ger också hundarna mental stimulans i form av styrketräning, balansträning, sök och uppletande av föremål. I vårt stora sandtag kan hundarna också busa och träna upp sin muskulatur. 
För de hundar om behöver lite extra för både hjärna & kropp eller behöver lugn rehab arbetar jag många gånger med ett löpband.